Fra Hjertets kerneværdier

Fra Hjertet sætter både den døende og pårørende i centrum. Vejledning og omsorg er i højsædet, og man bliver altid mødt af et professionelt og veluddannet personale, som har respekt og empati for det enkelte menneske.

Begravelse, blomster, kontakt til myndighederne, annoncer, og alt hvad du ønsker vi skal tage os af. Samtaler kan være til alle efterladte, både børn, teenagere og voksne. Det er vigtigt at få talt om alle tankerne, når sorgen er stor. Og det er trygt at tale med et veluddannet personale, der har erfaring med at arbejde med mennesker som har mistet.

Fra Hjertet konceptet er baseret på tre værdier:

Synlighed

Tydelighed i vores kommunikation, synlighed med hensyn til vores adfærd og politikker er en vigtig grundværdi. Ingen må være i tvivl om hvad vi står for som organisation og at vores etiske standarder er de højeste i markedet.

Ordentlighed

Vores troværdighed som professionelle aktører er tæt forbundet med det jordnære begreb ordentlighed. Det er en mavefornemmelse, en livsholdning, og en værdi som vi gerne vil måles på.

Den professionelle relation

En DMH medarbejder er en professionel og empatisk sparingspartner, der med baggrund i et stærkt uddannelsesmæssigt fundament indgår i et samspil med familie og pårørende som en relation, der afspejler tillid, nærhed og pålidelighed.

Bei einigen muss der zeitraum und die hhe der geleisteten stunden pro mitarbeiter/in detailliert https://hausarbeit-agentur.com/ aufgelistet werden und die unterschrift der projektleitung und / oder der personalabteilung ist ntig.