App – P.S.

I samarbejde med Virtual Lab har vi lavet P.S. app’en, som er historien om dig til dem du holder af. En interaktiv selvbiografi eller en fortælling og et budskab, som er helt personligt og værdifuldt – og som kan række ud til dem, der lever efter dig.

Personlig slutning applikationen er andet og mere end et testamente eller et brev, hvis man kun har kort tid tilbage og eksempelvis gerne vil give sin 9 årige datter en bid af sine tanker til hendes konfirmation i en film.

Eller når hun fylder 18 år, fordi hun ikke kan forstå de ord nu, som man ønsker at give videre til hende når hun selv bliver voksen. Det kan du med P.S.

App’ens indhold

Personlig slutning applikationen er inddelt i fire hovedtemaer, som er film, tekst, billeder og lyd. Som Designer/bruger af denne app kan man sammen med en konsulent fra Dø med Hjertet opbygge fortællinger til dem, som man ønsker skal modtage disse.

Det kan opdeles i eksempelvis ægtefælle, børn, venner, hvor man optager film, redigerer og placerer til den rette modtager. Man kan også håndscanne fotos ind i app, placere og opbygge tekstdele, samt indplacere lydfiler.

I denne applikation er der beregnet op til fire møder og 8 timer med en Akut-assurandør/ bedemand, som hjælper med at optage og redigere materialet, så det er placeret rigtigt og sikkert.Vi sikrer materialet på en sikker database i 50 år, så familien altid kan henvende sig og modtage en ny, samlet version af P.S.

Prisen for Personlig slutning applikationen er kr. 5.500,- inklusiv 8 timers vejledning. Man kan også via App P.S. egen hjemmeside eller på Google Play og APP store selv designe sin APP til priser fra 9 til 699 kr.

Vi har udarbejdet en film om Personlig Slutning, som kan ses nedenunder;


The publishing www.dissertationauthors.com/ industry is changing but not dying.